• Blog stats

    • 123 392 hits
  • CP oldalak

    Club Penguin - Waddle around and meet new friends! Club Penguin - Waddle around and meet new friends!
  • A Magyarok szervere:

    server22
  • Oldalak

  • Kulcsszavak

    Get Free Membership, Club penguin Cheats, Glitches, Hacks, Secret Agent Mission Guides, Funny Pictures, Where is the Pin, Where is Rockhopper, how to be a club penguin secret agent, cheats, club penguin cp funny pictures, mission walkthroughs, cheats club penguin where is the pin, club penguin hacks, clothing, furniture, igloo catalog secrets, cheats moderators, cheats membership free, hackers, secrets, club pinguin, club penguin, hints, tricks, tips, pins, club penguin parties, codes, cheats Ingyen memberség, Club penguin titkos ügynök küdetés, válaszok, hackek hol van a pin, vicces képek, titkos cuccok cheatek, pufi, puffle, titkos cuccok, hackerek, pingvinek, pingvin avatárok, G, Aunt Arctic, Rockhopper, Gift, partik, Pingvin klub, pingvin Tájmsz, ruhák, megoldások, kérdések, válaszok magyar, pufi,Kari Ati,Magyar cp,Club Penguin Tippek Magyarul™,mykari,gergo777,mondo912,cphungary,Ati,Kari,Cpchats,Pingvin klub,Facebook, Iwiw,Hallowen,Google

Halloween Party Október 2010

Ma kezdetét vette az ez évi Halloween parti!

Ahogy azt tegnap megjósoltuk, a denevérszárnyas sapka lett az ingyen cucc, amit a Plaza-ban lehet felszedni:

Cukorkák

#1 Beach:

#2 Snow Forts:

#3 Ice Berg:

#4 Gift Shop:

#5 Pizza Parlor:

#6 Ski Lodge:

#7 Plaza:

#8 Beacon:

Ha az összes cukorkát megtaláltad, menj a jobb felső sarokban a tökre, és kattints a Claim Prize gombra, egy hátteret fogsz kapni, ami az erdőben a Dark Chamber bejárata előtt készült:

Tagoknak

A tagok a Haunted Hose-ban tudják megszerezni a szellem jelmezt:

A Dark Chamber-be szintén csak tagok mehetnek be, itt egy zongorát találsz amin olyan sorrendbe és azokat a színű billentyűket kell lenyomnod, amilyen az ajtó előtti füst.

Ha egyszer már túl jutottál rajta, később nem kell újra megcsinálnod, elég ha megnyomod a piros gombot a falon:

Ha tovább mész, egy sötét szobában találod magad, ahogy tegnap este megjósoltuk, a lámpás tag cucc lesz ezt kell felvenned, hogy lásd az utat és tovább tudj menni. Ehhez azonban az éjjellátó szemüveget is használhatod, amivel az egész szobát belátod, vagy a zseblámpát, és egy régebbi Halloween partin kapható lámpást is.

Ha sikerült tovább jutnod, megérkezel az úgynevezett “Monster Room”-ba, itt a vége az útnak, itt az igludba tudsz ingyen felszedni cukorkupacokat:

Bélyegek

Két új Party bélyeg is megjelent a Halloween parti alkalmából!

A bal oldalit akkor kapod meg, ha valamilyen szörny jelmezt veszel fel, például zombi jelmezt, ez a bélyeg se tag, mivel unlock cuccokkal is meglehet szerezni. A jobb oldalit akkor kapod meg, ha az összes cukrot összegyűjtötted, amiket fentebb már említettünk.

Érdekességnek még lehet hogy már nektek is feltűnt, az Ice Berg-en a fúrósisakkal kitudod fúrni a tököt:

Ráadásul most először frissítették a térképet is a partihoz:

SZÓLJ HOZZÁ!

2 hozzászólás

  1. Milyen lesz a halovin parti 2012-ben ha 2010-ben ilyen király volt??????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) 😀 🙂 😀

Hozzászólás